BLOG
IMG_5515

VALENTINE’S DAY DATE NIGHT


Hejhej <3

Lansko leto sem za valentinovo pripravila dva look-a, enega nežnejšega in enega bolj romantičnega in prav zato, sem se letos odločila, da naredim nekaj bolj sexy, močnejšega in bolj primernega za večerni zmenek :)

Poudarek je na učkih, ki so smokey in temnejše. Za tak videz vam tudi priporočam, da veliko časa posvetite podlagi, da bo lepa in enotna, saj se pri močnejšem makeup-u, nepravilnosti še hitreje poudarijo. Zelo pomembno je tudi, da uporabite korektor in prekrijete nadležne podočnjake :D Pod očmi uporabite 1-2 odtenka svetlejši ten, kot na ostalem obrazu.
Na očeh sem uporabila INGLOT pigment v številki 52, ki ustvari ta metalni sijaj na veki. Za extra poudarjene in sexy oči pa si notranji rob spodnje veke pobarvajte s črtalom (za nežnejši učinek je super z rjavo barvo) in potem s čopičem raznesite barvo še pod trepalnice in pa dobro zabrišite :D

- – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – -

Heyhey <3

Last year I did two makeup looks for Valentine’s day, soft one and romantic one. This year I wanted to do something a little more sexy, stronger and suitable for an evening date :)

The focus is on the eyes, which are smokey and darker. For this look I recommend you to spend more time on your base as well, because when you do a strong eye makeup the imperfections are more noticable. It’s also very important to cover up your under eye circles :D Use a concealer that is 1-2 shades lighter than your foundation.
On the eyes I used INGLOT pigment number 52, which gives the eye this metallic look. To emphasize your eyes and to make this look sexier use a kohl liner on your waterline (use a brown one for a softer look) and then blend it down to your lashline :D

 

IMG_5477

IMG_5505

IMG_5457

IMG_5462

IMG_5576

MODEL: Ana B., PHOTO&MAKEUP: KE Makeup