BLOG
img_2018

TWO BRIDES?

Ne, nista bili resnični dve nevesti! Bili pa sta dve, na manjšem slikanju za Poročni salon Grazia, kjer smo prejšnjo soboto slikali obleke, ki so pripravljene za odprodajo. Verjetno se že vse bodoče neveste sprašujete kaj, kje in kdaj bo odprodaja oblek? Torej v salonu Grazia bo na voljo bo več kot 50 modelov poročnih oblek, po posebni odprodajni ceni od 190 evrov dalje. Posebno priložnost lahko izkoristite od ponedeljka 17.10. do vključno petka 21.10.2016. Več o tem pa na eventu na Facebooku.

Mi smo se z našima “fake” nevestama zelo zabavali in kot ste verjetno že ugotovili, sem ju jaz naličila za to priložnost. Naredila sem dva tipična poročna makeup-a. Na temnolasi Katji sem uporabila bolj tople zlate tone in na Tini malo bolj hladne, bronaste. Pri Katji sem se še osredotočila na bolj naraven videz, medtem ko sem imela pri Tini v mislih malo močnejše in temnejše ličenje. Vsaki nevesti paše nekaj drugega in prav je tako.

Mislim, da je ta odprodaja super priložnost in upam, da vas čim več najde svojo sanjsko obleko. Da imate potem “mir” in se lahko veselo osredotočite na druge stvari :D Recimo makeup :)

img_2019 img_2021 img_2020 img_2022 img_2017 img_2024

MODELA: Katja F. in Tina P., LOKACIJA&OBLEKE: Poročni salon Grazia, FOTO&ORGANIZACIJA: Teja Burja, EDIT&MUA: KE Makeup, ASISTENTKI: Ana in Nika