BLOG
Ana&Svit-436-20170927

TOGETHER IS A BEAUTIFUL PLACE TO BE

Olaaa! :)

Zdi se mi, da je bilo letošnje leto še posebno preplavljeno s porokami. Verjetno zato, ker sem bila gostja že na kar štirih (to pa mogoče zato, ker se staram? NE! :D ). Poleg tega je današnja zvezda objave kar precej mlajša od mene, kar potrjuje, da leta sploh niso pomembna.

Vsakokrat, ko ličim nevesto, mi je žal, ko je čas za moj odhod. Ponavadi počakam, da se nevesta obleče, prekrijem kakšne nepravilnosti na telesu in naredim še zadnje popravke – šminka, puder, itd… Torej, ko odidem jaz, odide tudi nevesta in to je ravno takrat, ko se vse zares začne. Živčki, obred, čestitke, zabava… :D Letos je bilo prvič, da sem kot gostja ostala na poroki, kjer sem ličila nevesto. In za tem še 3x :D Ta poroka je ena izmed teh in prav poseben občutek je, ko vidiš nevesto tudi v “akciji”!

Našaaa Ančkaaaa :D … se je poročila! Moja soplesalka in ena najbolj pozitivnih oseb, ki te vedno dvigne in te nasmeji, pa še izgleda noro dobro. Pogovarjali sva se o njenem poročnem makeup-u in se strinjali, da ona potrebuje nekaj modernega. Še vedno v nekih klasičnih poročnih okvirjih (tudi čez 30 let ti mora biti všeč) ampak bolj sveže, trendy. Odločili sva se za bolj zasenčene oči in toplo, skoraj rjavkasto šminko. Pa umetne trepalnice in veliikooo osvetljevalca :)

In vsa osvetljena je zasijala, ko jo je na lokacijo obreda v golf avtomobilčku čez travnik pripeljal njen brat. Obred je bil čustven in obenem smešen. Nikoli ne bom pozabila anekdote, ki jo je povedal matičar o njunem prvem zmenku. Tudi on, pa ju je videl samo enkrat prej, je vedel, da sta si usojena. Njuna humorna energija je nalezljiva in tudi zato je bila poroka tako zabavna :)

Anči in Svit,

želim vama, da za vedno ohranita vajino “otročjost”! Je kar redkost, da se lahko dva pogovarjata v čisto svojem jeziku, ki ga nihče drug ne razume :D

Čestitke in hvala! <3 <3 <3

Ana&Svit-165-20170927

PRIPRAVE

Ana&Svit-252-20170927

OBRED IN POROKA
POROČENA!
Ana&Svit-309-20170927

Mladoporočenca: Ana in Svit, FOTO: Anže Osterman, MUA: KE Makeup, FRIZURA: Tamara Team