BLOG
IMG_4729-20170925

TO HAVE AND TO HOLD

POZDRAVLJENI :D

Danes je čas za prav posebno objavo. Se že v naprej opravičujem za poplavo fotografij ampak poročila se je moja najboljša prijateljicaaa! Prva med nami, zato je bilo navdušenje še večje. Je pa s tem prišlo tudi veliko »O MOJ BOG poročila se boš«, »ŽENA si!«, »kok smo stare«, »v bistvu si ti stara« in tako dalje :D

Poleg tega, da me je izbrala za pričo in da je to največja čast ever, sem jo tudi naličila. Pa njeno mamo tudi in seveda sebe :) Ker je bila poroka popoldanska, smo imele dovolj časa, da se v miru uredimo. Jaz sem se naličila že zjutraj in se odpravila k frizerju Simonu. Po tem, ko mi je naredil res hudo frizuro, sva se odpravila na lokacijo, kjer je čakala nevesta (aaaa :D ). Hvala Simon!

Brinin makeup sem si zamislila zelo naraven. Že sama se ne liči veliko in močno, tako da je bil naraven in svež videz logična izbira. Eden najljubših in najpogosteje uporabljenih izdelkov v moji zbirki je MAC-ov pigment v barvi Tan. Z Brininimi uhančki iz rdečega zlata (le kdo jih je izbral :) ) se je popolno ujemal. Pa popolna polt, malo umetnih trepalnic in lepa, sveža, sijoča šminka.

IMG_4108-horz1

PRIPRAVE
BESTI

IMG_4137-horz1

To je bila za nas prijateljice prva poroka ene izmed nas. Kmalu po zaroki so mi zastavile vprašanje: » Pa saj ti boš nas vse namazala, a ne?«. Glede na to, da nas je 9 in da sem imela kot priča še kakšno zadolžitev več, to žal ni bilo mogoče. Sem pa seveda za svoje babe poskrbela. Prosila sem prijateljico Ano, ki je tudi vizažistka, da puncam pomaga (so se postavile v vrsto in je lepila trepalnice kot nora :D ). Hvala Ana!

IMG_4573-20170925

Po čudovitem obredu smo se »malo« poslikali in nato je bil čas za večerjo in zabavo.

OBRED

Draga moja prijatelja,

Vama pa še enkrat iskrene čestitke, popolna sta eden za drugega in rada vaju imam <3 :* Hvala za zaupanje in nepozaben dan :)

Kasnejše dogajanje ostaja spomin. Kolikor ga je pač ostalo :)

MLADOPOROČENCA: Brina&Marin, MAKEUP: KE Makeup, Ana Katanec, FRIZURA: Simon Volčič, OBLEKA: Poročni salon Grazia, LOKACIJA: Four Points by Sheraton Ljubljana Mons

Drop a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *