BLOG
selfie3f-1-web

ON THE RED CARPET – ACADEMY AWARDS 2014

Iz nedelje na ponedeljek (pri nas ponoči) se je odvijala podelitev oskarjev. Prireditev je vodila ena mojih najljubših voditeljic Ellen DeGeneres in naredila najbolj svečano, uradno in resno podelitev nagrad zabavno. Zelo zabavno. Dve stvari sta se mi še posebno vtisnili v spomin. Prva je selfie, katerega namen je bil, da je najbolj retweetana stvar na Twitterju. Uspelo jim je z več kot 3 miljoni retweetov. Twitter je celo prenehal delovati za nekaj minut, kar se do zdaj še ni nikoli zgodilo. Druga pa je, ko je Ellen naročila pizze iz najbližje pizzerije za igralke, ker “niso jedle” že nekaj dni, da lahko v svojih oblekah sedijo v prvih vrstah. Moški, ki je pizze dostavil, ni vedel, da se bo pojavil na odru, ko mu je Ellen rekla, naj ji sledi čez vrata in minuto kasneje je delil pizze najboljšim igralcem tega leta. Ellen je seveda pobrala napitnine in ga naslednji dan povabila v studio, kjer mu jih je dala. Tudi sama je prispevala, tako da se mu je na koncu nabralo 1000€. Luštno, kajne? Še slika :)  

No zdaj pa k makeup-u. Na oskarjih se redko zgodi, da bi kdo pretiraval ali močno izrazil svojo kreativnost, kar se tiče makeup-a in tudi oblek. Se mi zdi, da je to bolj resna prireditev, na kateri, si tega ne morejo privoščit. Vidimo veliko naravnih ličenj, umetne trepalnice in rdeča šminka sta meja drznosti, ki si jo privoščijo.

Makeup TOP 3:
Torej moje favoritke so bile Margot Robbie, Emma Watson in Jenna Dewan Tatum. Temnolase Margot sama nisem takoj prepoznala. Je igralka iz filma The Wolf of Wall Street, v katerem igra ženo Leonarda DiCapria. Torej njen makeup je lep in nežen,a je poživila izgled s temno vijolično šminko. Emma Watson je naslednja in z njo nimam nikoli težav. Vedno izgleda čudovito. Zadnja je Jenna, žena lepotca Channing Tatuma, skupaj pa sta igrala v Step Up-u leta 2006. Z razliko od Margot in Emme je njen poudarek na očeh in ne ustnicah.

margot-robbie-oscars-2014-academy-awards-lead

emma-watson-oscars-2014-academy-awards-lead

jenna-dewan-tatum-oscars-2014-academy-awards-lead1

Ostale si lahko pogledate v tej galeriji:

FASHION
TOP 3: Lupita Nyong’o – Prada, Angelina Jolie – Elie Saab in Naomi Watts – Calvin Klein
enhanced-15009-1393805377-1

enhanced-13519-1393808897-5

enhanced-22003-1393807633-3