BLOG
Untitled-1

MAGNIFIQUE CHRISTMAS


Čas za tole objavo je več kot primeren, saj je praznično vzdušje v polnem teku. V novembru sva se s slovensko modno blogerko Teso (Magnifique blog) dogovorili za sodelovanje. Prvi na vrsti je bil božično/novoletni projekt, katerega rezultate vidite spodaj in v katerega je bilo poleg naju vpleteno še kar nekaj drugih ljudi. Designerka Maja Ferme, fotograf Uroš Kramberger in frizer Matevž Treven (YMS). Sigurno eden ljubših photoshootingov do sedaj.

MAKEUP
Pri prvem look-u sem si zamislila bolj metallic videz. Poudarek na očeh s zeleno-sivim pigmentom in sijoči koži. Pri drugem pa smo šli na bolj klasičen izgled. Globoko rdeča šminka in še bolj sijoča polt. Na očeh sem uporabila senčilo v slonokoščeni barvi in z malo bleščicami, da odpre oko in doda svežino in malo črnega senčila namesto eyeliner-ja le med trepalnicami, da jih zgosti in poudari.

FRIZURA
Za frizuro je poskrbel Matevž in povedal, da je pri obeh look-ih umaknil lase z obraza in s tem poudaril eleganco. Za klasičen nizek čop je najbolj pomembna priprava las, da dosežemo volumen in poudarimo njihov naraven sijaj. Ta elegantna tekstura gre z roko v roki tudi z drugo frizuro- navidez brezhibno visoko figo.

Vsem želim lepe praznike in srečno novo leto 2015!
KE

_MG_56451
_MG_5613 (2)1 kon
_MG_5787
_MG_5731

MODEL: Tesa Jurjaševič (Magnifique blog), FOTO: Uroš Kramberger, OBLEKA: Maja Ferme, FRIZURA: Matevž Treven (yms), MAKEUP: KE Makeup