BLOG
cover2

LISCA MAGAZINE


Hej hej :D
Danes sem z vami želela deliti kanček mojega dela. Revija Lisca je pred nekaj dnevi prispela do mene in obožujem kako je vse skupaj izpadlo. Tukaj je le nekaj strani celotne revije, tiste v katerih sem bila udeležena jaz.
Ko smo slikali spodnje perilo sem pri Sabini ustvarila zelo naraven, nežen videz, a z veliiiiko osvetljevalca. Pri Aleksandri pa je šlo za bolj temen in zapeljiv videz z rdečimi ustnicami.
Ko smo fotografirali kopalke je bilo najprimernejše, da uporabim veliko bronzerja in zlatkaste odtenke, na ustnicah pa nežne koralne odtenke.

Spodnje perilo je popolno za bodoče neveste in maturantke. Kot lahko vidite na slikah, je perilo večnamensko prav za to, da ga skrijete in se ga ne vidi. Materiali so kvalitetni in na otip božanski, tako da vas nič ne “žuli” in zateguje.

Upam, da vam je všeč :) & se kmalu spet vidimo!

 

Hej hej! :D
Today I wanted to share with you some of my work. Lisca magazine just arrived to me few days ago and I love how it turned out. These are only a few pages of it that I worked on.
We went with a natural look with a loooot of highlight for Sabina’s (blonde) lingerie shoot and with a bit darker, seductive makeup with red lips for Aleksandra’s lingerie shoot.
When photo shooting swimsuit I it was the most appropriate to go with a lot of bronzer&gold tones with coral nude lips.

Lingerie is perfect for future brides and girls going to prom this year. Like you can see in the pictures, the lingerie is multifunctional so you can hide it under your dress. The materials are high quality, it feels amazing and it is comfortable.
I hope you like it :) & see you again soon!

 

revija
sab

sab2

sab3

sab4

sab5

revija2

aleksa aleksan

revija3

kop kopa kopalk

 

revija4 revija5

aleksakopa

 

alksako

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LINGERIE: Lisca, MODELS: Sabina Remar & Aleksandra Fijavž, STYLING: Eva Ahačevčič, HAIR: Salon Nina, MAKEUP: KE Makeup