BLOG
cover

FROM THIS DAY FORWARD

Heeej!

Ali naj raje pozdravim Ojoj! :D Že kar nekaj časa je minilo, odkar sem nazadnje pisala objavo. Zadnje pol leta je bilo zame, kar se dela tiče, sigurno najbolj naporno do sedaj. Ampak tudi res dobro! :D

Vračam se z najljubšo vrsto objav – utrinki s poroke! Po porokah običajno traja kar nekaj časa, da fotografi fotografije pripravijo, jih pošljejo, jih pari pregledajo in pošljejo naprej. Ker včasih dobim le kakšno fotografijo, včasih pa cel album, bom poleg objav z ene poroke, na koncu sezone pripravila še en »mix« letošnjih nevestic  :)

Ta objava pa je namenjena Katarini in njenemu Luki. Poročila sta se v dvorcu Zemono, kjer je bila poleg samega dvorca, res lepa tudi energija vseh prisotnih (kar se vidi tudi na fotografijah :) )

Katarina in Luka!

Iskrene čestitke in srečno na vajini skupni poti 

 Katarina si je za svoj dan izbrala živahno šminko, saj jo tudi drugače redno nosi. Odločali sva se med rdečo in malo bolj roza ter na koncu pristali na rdeče-roza, ki se je ujemala še z okraski :)

Poleg Katarine sem ličila še obe njeni sestrici, njeno ter Lukovo mamo in prijateljico Ano. Ni težko, ko imaš take modele :D

 

 

GALERIJA: Od Katarine do neveste

6a

GALERIJA: NAJPOMEMBNEJŠE GOSTJE

15

Sledite Instagram strani @kemakeup za pogostejše objave. Se bom pa tudi sem vrnila zeloo kmalu :D

 

POROKA: Katarina in Luka, 21. 7. 2018, ROŽE: V CVETJU, PHOTO: Aluna Weddings, HAIR: David Hair Design, MUA: KE Makeup

Drop a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *