BLOG
img_1986

3 FAVOURITE AUTUMN LIPSTICKS

Olaaa :)

Kot sem v ponedeljek obljubila na Instagramu in Facebooku se vračam z objavo o mojih treh najljubših šminkah za to jesen. Vse tri so primerne za čez dan ali za zvečer, odvisno od tega kako jo kombinirate z ostalim videzom in koliko si upate :D

Prva je najmirnejša in sicer Laura Mercier- Milky Way. Če jo pogledate v tubi je šminka srednje rjave barve ampak potem na ustnicah, ko se zmeša z naravno barvo vaših ustnic izpade manj močno in jih lepo poudari. Zelo podobna ji je šminka od Maybelline 930 Truffle Tease in je tudi cenovno bolj dostopna.

img_1980

img_1982

Naslednja je že dolga leta moja najljubša bordo rdeča šminka Mac- Diva. Ena boljših stvari pri tej šminki je, da je mat. Vem, da znajo mat šminke izsušiti ustnice ampak pri temnih in močnih barvah je razlivanje šminke še toliko bolj opazno in če se ne uporabi svinčnika(kar po mojih izkušnjah ni prav pogosto) se zna zgoditi, da imate na koncu večera šminko povsod, razen tam ne, kjer bi morala biti.

img_1983

img_1984

Zadnja je pa tale oker barva spodaj. Že lansko jesen sem iskala tako barvo in je pri nas na žalost nisem našla (približek: H&M- Rust Me). Pred kakim mesecem ali še manj pa sem slučajno naletela na novo kolekcijo šmink od znamke Misslyn. Vsaj rekli so mi, da je nova in tudi sama je nikoli prej nisem opazila. Šminke so mat ampak zelo, zelo kremne in močno pigmentirane. Spodnja je v barvi 221- Terracotta in je v 2016 moja najljubša :)

img_1985

img_1987

No za konec pa še fotografija, kako sem Nini naličila oči, da paše prav k vsem trem izgledom. Uporabila sem bolj jesenske barve in zaključila z maskaro. Tak makeup si lahko privoščite vsak dan, saj je zelo enostaven in vam ne vzame pretirano veliko časa.

img_1988

Upam, da vam je katera šminkica izmed moje top izbire všeč in sporočite, če ste si kakšno kupile ali pa jo že nosite in kako vam ustreza.

Lep jesenski pozdrav vsem!

MODEL: Nina V., FOTO&MUA: KE Makeup

Drop a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *